Reiki.jpg

Reiki

Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel, Ki betekent levensenergie. Reiki betekent dus universele levensenergie. Het is de levenskracht die in en rondom ons stroomt. Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan, Reiki energie is overal, het stroomt door alles heen dat leeft.

Reiki is een energetische helingsmethode waarbij levensenergie wordt doorgegeven via de handen van de gever naar de ontvanger. Ik laat de energie door mijn handen stromen, wanneer ik ze op bepaalde plaatsen op het lichaam van de ontvanger leg. Hierbij wordt dus niet mijn energie doorgegeven, maar de Reiki energie afkomstig van de oneindige universele bron.

Reiki heeft een eigen bewustzijn en gaat naar die plekken (fysiek en emotioneel) waar er behoefte aan is. Een Reikibehandeling kan tot diepe ontspanning en een gevoel van harmonie leiden. Het stimuleert en ondersteunt het zelfgenezings- en zelfbewustwordingsproces.

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur. Voel je vrij om een behandeling aan te vragen. Je kan hiervoor contact met mij opnemen, via telefoon, e-mail of het contact formulier.

 

Ik geef ook Reiki cursussen, in deze cursussen leer je jezelf afstemmen op de Reiki energie en ontvang je persoonlijke inwijdingen. Hierna zal je jezelf en anderen kunnen behandelen met de helende energie van Reiki. Voor meer informatie: Reiki cursussen

SBF logo web banner.jpg

Soul Body FusionĀ®

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest
kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Voor meer achtergrond en informatie: www.soulbodyfusion.nl en www.jonettecrowley.com

20220816_132343.jpg

Coaching