Reiki.jpg

Reiki 1

Tijdens de Reiki 1 cursus leer je je afstemmen op de Reiki energie, je ontvangt de inwijdingen zodat de kanalen waardoor de Reiki energie in en uit kan stromen geopend worden. We besteden ruim aandacht aan zelfbehandeling en ook aan het oefenen met elkaar. 

De cursus geef ik in kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat gemakkelijk een veilige bedding kan ontstaan waarin ruimte is voor al dat zich aandient. 

Aan het eind van de dag ontvang je je Reiki 1 certificaat en lesmateriaal behorende bij deze dag.

De cursusdag is van 10.00-16.00 en zal er als volgt uitzien;

  • Ontmoeting
  • Meditatie en afstemming
  • Informatieoverdracht
  • Persoonlijke inwijdingen
  • Lunch
  • Oefenen
  • Uitreiking certificaat
  • Afsluiting

De kosten voor de Reiki 1 cursus zijn € 150,00 (inclusief vegetarische lunch, koffie, thee, certificaat en lesmateriaal) bedragen incl. BTW.

De les locatie: Chi Zaal, Sloetstraat 66A Arnhem

Agenda:

24-10-2023   Reiki 1 

12-12-2023   Reiki 1

22-01-2024   Reiki 1

13-02-2024   Reiki 1

12-03-2024   Reiki 1

Voor aanmeldingen en vragen klik hier voor het contact formulier, bellen of mailen mag natuurlijk ook.

 

Cursus Reiki 1: Omdat ik zelf nog geen ervaring had met Reiki wist ik niet wat ik moest verwachten. Mijn persoonlijke reden om de cursusdag Reiki 1 te volgen was voornamelijk om voor mezelf te gaan gebruiken.  De curus was een mooie ervaring, de dag verliep soepel en met alles was er rekening gehouden.  Ik vond dat er een fijne sfeer was en duidelijke informatie over Reiki en er was gezorgd voor een lekkere lunch. Tussendoor was er voldoende ruimte en rust om alle informatie te laten bezinken, hierdoor ik kom het makkelijk tot me nemen. Nayane zelf heeft een fijne energie en ik voelde me welkom in haar setting. Nogmaals bedankt voor je tijd en aandacht die je aan ons hebt gegeven!  
Laura Mercedes - Nijmegen 26-10-2023
Het was een prachtige dag voor me. Nayane had alles heel liefdevol verzorgd, de lekkere lunch, het tekstboekje van de cursus, de sfeervolle ruimte. Door haar heldere uitleg heeft ze voor mij Reiki tot iets bijzonders én iets voor élke dag gemaakt. Het toepassen ervan belooft een nieuwe diepte in mijn leven te geven.
Adri Fikkers - Dieren
Onlangs heb ik een cursus Reiki-1 gevolgd bij Nayane. Direct bij binnenkomst voelde het al als een warm welkom. Er hing een prettige sfeer in de ruimte en bij Nayane zelf voelde ik me direct op mijn gemak. De cursus zelf was erg informatief. Doordat zij heel helder en duidelijk uitlegde was het goed te begrijpen. Ook doordat ze vol passie maar met een prettige rust vertelde kon ik alles goed volgen en was ik geboeid.  We hebben gemediteerd waarbij we in diepe ontspanning raakte en ook Reiki geleerd toe te passen bij onszelf en bij een ander. Dit was erg mooi en waardevol.  Ik raad een ieder die interesse heeft een cursus bij Nayane aan.
Elsa Blokland - Arnhem